NAFF / Neum Animated Film Festival
Grand Prix dobio američki film ''Foreign exchange'' 2021 Neum Animated Film Festival

Šesnaesto izdanje Festivala animiranog filma u Neumu završeno je 1. srpnja. Festival je i ove godine zbog pandemije koronavirusa održan online, a zbrajanjem ocjena sedam članova stručnog žirija objavljeni su i dobitnici osam nagrada. Grand Prix ovogodišnjeg izdanja NAFF-a osvojio je film ''Foreign exchange'', autorice Corrie Francis Parks iz SAD-a. Inače, Corrie Francis Parks animira pijesak i druge neobične materijale, a njezin film postavlja pitanje: Koliko vrijedi šaka puna pijeska u golemom krajoliku globalne ekonomije?

Nagrada za najbolju 2D animaciju pripala je bosanskohercegovačkoj autorici Aleti Rajič, za film ''Natural selection'', dok je film ''This side, other side'' iz Irana proglašen najboljim u kategoriji 2D i 3D animacija.

Prema ocjenama stručnog žirija film ''Flower and the girl'' iz Velike Britanije imao je najbolju animaciju glina-lutke, dok je nagrada za likovnost otišla u ruke Romana Burmakova, autora iz Rusije za njegov film ''Krasnoludki''.Nagradu za najbolju glazbu na 16. online izdanju NAFF-a dobio je film ''The march of the missing'' iz Meksika, a autor je Marcos Almada.

Najboljim studentskim filmom proglašen je film ''Croach'' iz Argentine, dok je nagrada koja se od 2017. dodjeljuje u čast oskarovca Dušana Vukotića ove godine otišla u ruke autorice iz Srbije – Maše Avramović za film ''Stuck together''. Inače, ova nagrada se dodjeljuje regionalno mladim autorima kao podsticaj za daljnji rad.

Članovi međunarodnog stručnog žirija 2021 Neum Animated Film Festival
Mindy Johnson (USA) Nagrađivani autor, povjesničar, kreator filmova, pedagog, glazbenik i još mnogo toga, kreativna postignuća Mindy Johnson odražavaju njenu raznolikost, talente i iskustvo.

Vodeći stručnjak za ulogu žena u povijesti animacije i filma, Mindy često piše i govori o početcima kinematografije, animaciji, povijesti ženea u animaciji i kreativnosti. Nedavno joj je dodijeljena nagrada ASIFA – Hollywood Animation Educators Forum za 2020. godinu i Nagrada akademija filmske umjetnosti i znanosti Grant Foundation za 2019. godinu za kontinuirano istraživanje i pisanje o doprinosa žena u svijetu animacije. Njezina revolucionarna otkrića i dalje bacaju svjetlost na nevidljivi narativ o ženskoj prisutnosti u prvom stoljeću filmske industrije.

Mindy je kreirala globalne kampanje, izložbe i događaje za veliki broj klijenata, uključujući: The Walt Disney Company, AMPAS / Oscars.org, WNET / American Masters, Muzej obitelji Walt Disney, Bing Crosby Enterprises, Stage Nine Productions, SiriusXM Radio i Horipro Enter¬tainment. Uz svoju filmsku stručnost, literarne napore i savjete, Mindy je nagrađivana dramaturginja, kantautorica, skladateljica i umjetnica koja daje doprinos na nekoliko međunarodno priznatih i objavljenih skladbi. Mindy predaje povijest kinematografije, estetiku i interkulturni film na području Los Angelesa, uključujući predavanje o povijesti žena u animaciji, temeljen na njezinom kontinuiranom revolucionarnom istraživanju, na CalArts - Kalifornijski institut za umjetnost u Los Angelesu i Sveučilište Drexel u Philadelphiji, PA.

Lucija Buzančić (Hrvatska) Animatorica, ilustratorica i povjesničarka umjetnosti iz Splita, rođena 15.11.1989. godine. Započela je studij 2008. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (Arheologija i Povijest umjetnosti) Diplomirala je na na Odsjeku za povjest umjetnosti (Filozofski fakultet u Zagrebu) 2014. godine a na Odsjeku za animirani film (Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu) 2017. godine kratkim animiranim filmom „Proces“. Sa svojim diplomskim filmom sudjelovala je na nekoliko međunarodnih festivala i naposlijetku bila uvrštena u VAF Nove talente (danas CEE animation talents) za 2018. godinu. Danas radi kao samostalna autorica, animatorica i ilustratorica sa sjedištem u Zagrebu.

Mandić Miroslav (BiH) Magistrirao scenarij i filmsku režiju na Columbia University u Njujorku. Njegov kratki film BRAK RADNIKA osvojio je Grand Prix Zlatni zmaj na međunarodnom festivalu u Krakovu (1985). Cjelovečernji igrani film ŽIVOT RADNIKA osvojio je Grand Prix na festivalu evropskog filma Strasbourg 1988. TOP LISTA NADREALISTA (1989-90), čiji je bio koscenarista i režiser, bila je najgledanija TV serija u ex-Jugoslaviji. U periodu 1995.-2002. režirao je brojne dokumentarce za Češku televiziju. Njegov cjelovečernji dokumentarni film LJUBAV NA GRANICI dobio je Zlatni Pečat za najbolji dokumentarni film na IFF Minhen i Nagradu za ljudska prava na Sarajevo Film Festivalu.

FILMOGRAFIJA
2018 - GLUMIM, JESAM / IGRAM, SEM - Dugometražni igrani film - (producent, režija, scenarij)
2016 - U POTRAZI ZA DOMOM - Dugometražni dokumentarni film - (scenarij)
2015 - VISKI I MLIJEKO - Kratki igrani film - (režija, scenarij)
2013 - ADRIA BLUES - Dugometražni igrani film - (producent, režija, scenarij)
2008 - TRAKTOR, LJUBAV I ROCK 'N' ROLL - Dugometražni igrani film - (scenarij)
2005 - LJUBAV NA GRANICI - Dugometražni dokumentarni film - (producent, režija, scenarij)
1987 - ŽIVOT RADNIKA - Dugometražni igrani film - (režija, scenarij)


OSTALI FILMOVI
2009 - TRAGAJUĆI ZA JOHNNYJEM (scenarist, režiser, producent)
1985 - BRAK RADNIKA (scenarist, režiser

Miro Gavran (Hrvatska) je suvremeni hrvatski autor. Djela su mu prevedena na više od 40 jezika. Njegove knjige su imale preko 250 izdanja u zemlji i inozemstvu. Po njegovim dramama i komedijama nastalo je više od 400 kazališnih premijera diljem svijeta, a vidjelo ih je više od četiri milijuna ljudi. Vjerojatno je jedini živući dramatičar u svijetu kome su u čak pet zemlja organizirali kazališni festival njemu posvećen , na kome se izvode predstave nastale isključivo prema njegovim dramama i komedijama, a koji je pod nazivom GavranFest djelovao u Slovačkoj (Trnava) ,Poljskoj( Krakovu), Češkoj (Prag)u, Njemačkoj( Augsburgu), Srbiji( Beograd). Diplomirao je dramaturgiju na Akademiji za kazalište, film i televiziju u Zagrebu. Radio je kao dramaturg i kazališni ravnatelj zagrebačkog Teatra ITD od 1986.do 1992.godine. Od siječnja 1993.godine živi i radi kao profesionalni pisac. Njegovi kazališni i prozni tekstovi uvršteni su u u brojne antologije i hrestomatije u zemlji i inozemstvu, a njegovo djelo se proučava na brojnim sveučilištima diljem svijeta. Najizvođeniji je suvremeni hrvatski dramatičar u zemlji i inozemstvu. Objavio je deset romana, dvije zbirke kratkih priča te jednu pjesničku zbirku.

Gavran je dobio tridesetak književnih i kazališnih nagrada u Hrvatskoj i inozemstvu, a među njima i Nagradu CENTRAL EUROPEAN TIME 1999.
Nagradu EUROPSKI KRUG 2003. u Zagrebu,
Dvostruki je dobitnik Nagrade Večernjeg lista
četverostruki dobitnik Nagrada za dramsko djelo "Marin Držić" Hrvatskog ministarstva kulture
Nagradu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Nagradu „Ivana Brlić Mažuranić, dvaput Nagradu „Mato Lovrak“.
Orden Reda Danice hrvatske s likom Marka Marulića
Srebrenu medalju ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Slovačke
Orden kneza Branimira S Ogrlicom Republike Hrvatske.
Nagradu DIDAK ,
prestižnu europsku nagradu „Dr. Alois Mock Europa Preis“.
ZLATNI ORDEN ZA ZASLUGE U REPUBLICI AUSTRIJI

Član je Ruske akademije književnosti u Moskvi, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Slavenske akademije književnosti i umjetnosti,

Sabrina Begović – Ćorić (BiH) rođena je u Sarajevu 1986. godine. Diplomirala režiju na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Njen dokumentarni film DJECA SUNCA osvojio je više nagrada, uključujući nagradu na konkursu UNICEF-a (2009.) i Sarajevo talent Campusa. Od 2011. članica je i jedna od osnivačica udruženja Hava Film. Kao spoljni saradnik radila za BHRT od 2009, kao redateljica na dokumentarnoj emisiji za djecu “Nema problema”. 2011. godine dokumentarni film UNDERCOVERED, koji je radila sa rediteljicom Nejrom Hulusić, je nominiran za Robert Bosh Stiftung Co-production prize i osvojio je nagradu Balkan Documentary Network. Sa istim filmskim projektom učestvovala je na radionicama Balkan Documentary Network-a u Sofiji, na DOCUfest Prizren, Istanbul DOCUMENTARIST Film Festivalu, te na International DOK Leipzig Co-production Meeting, Nyon Visions Du Reel, Sheffild International Doc Fest, te Sarajevo Pravo Ljudski Film Festival.

FILMOGRAFIJA
2018 - PIVAC - Kratki igrani film - (producent, režija)
2017 - SVUKUDA - Dugometražni dokumentarni film - (producent), UNDERCOVERED - Dugometražni dokumentarni film - (montaža, producent, režija, scenarij)
2015 - TREBA BITI LAV - Kratki dokumentarni film - (producent, režija)
2014 - U PLAVO - Kratki igrani film - (producent)
2009 - SUNNY CHILDREN - Short documentary film - (director, screenwriter)
2008 - STARICE, kratki film, Akademija scenskih umjetnosti, Sarajevo
2008 - KAKO SAM IZLOŽIO RAD U UMJETNIČKOJ GALERIJI BiH, kratki film, Akademija scenskih umjetnosti, Sarajevo
Kao producentica poznata je po filmovima U PLAVO (2014), TREBA BITI LAV (2015), SVUKUDA (2017), UNDERCOVERED (2017), PIVAC (2018) i HERETIK (2020).

Ana Nedeljković (Srbija) rođena je 1978. godine u Beogradu. Diplomirala je i doktorirala slikarstvo na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu Bavi se animiranim filmom, vizuelnom umetnošću i edukacijom u oblasti savremene umetnosti. Njen prvi animirani film “Rabbitland” (režija Ana Nedeljković, Nikola Majdak, 2013) na Berlinalu je nagrađen Kristalnim medvedom, prikazan je na preko sto festivala širom sveta, a osvojio je i brojne druge nagrade, uključujući i Nagradu grada Beograda. Njihov drugi zajednički film “Neputovanja” (2018) takođe je prikazan na brojnim festivalima uključujuči Berlinale, Annecy i Sundance, kvalifikovan je za Oskara i nominovan je za Annie nagradu u Los Anđelesu. Trenutno radi na novom kratkom animiranom filmu "O novcu i sreći" i na razvoju projekta za dugometražni animirani film “Novi Rabbitland”. U okviru “Rabbitland studija” koji je osnovala, realizuju komercijalne animirane projekte i radionice animiranog filma.

Anne Huynh (Francuska) je francuska redateljica animiranog filma. Rođena 1994. godine, odrasla je u blizini Pariza. Slijedeći svoju strast prema pripovijedanju, pisanju i stripu, nakon godine priprema na EPSAA-u u Ivry-sur-Seine, diplomirala je DMA odsjek animacija(Diplôme des Métiers d'art) na Institutu Sainte-Genevieve u Parizu, gdje je snimila svoj studentski film "Ankura". Sudjelovala u prvoj sezoni En Sortant de L'école (u produkciji Tant Mieux Prod) za koju je adaptirala pjesmu "L'école des beaux-arts" Jacques Prévert za francusku državnu televiziju. Slijedeći crvenu crtu između svog umjetničkog djela života i svakodnevnog života, režirala je nagrađivani film "Moj se djed se skriva", autora scenaria Jeana Regnauda, a producirao Folimage 2018. godine, koji je prikazan na brojnim festivalima (Annecy, Clermont -Ferrand, BIAFF, Animatou, PÖFF, GLAS ...), uključujući NAFF (gdje je osvojila najbolju umjetničku nagradu) 2020. Od tada je radila na novom predstojećem filmu Rya Orikase "Emergences" (Miyu Productions) i sada priprema novi filmski projekat.

Natjecateljski program / Raspored projekcija
2021 Neum Animated Film Festival
26.06.2021. | Subota | 20:00h
STAY HOME, STAY SAFE, STAY SANE
Nick Hales
03:05
UK/United Kingdom
WHITE NIGHT
Issam Taachit
07:12
Alžir/Algeria
DE BERDE
Star Bazancir
02:10
Švedska/Sweden
JUAN VIENTO
Carlos Farina
04:22
Argentina
THE ABANDONED BLOCK
James Bourne
5:45
Kanada/Canada
HOW THE JOHANNITES CAME TO BOHEMIA
Jan Mika
5:50
Češka/Czech Republic
KRASNOLUDKI
Roman Burmakov
4:49
Rusija/Russia
THE TOWER
Sunčana Brkulj
03:58
Hrvatska/Croatia
HER SONG
Éabha Bortolozzo, Jack Kirwan
06:51
Irska/Ireland
CONVERSATIONS WITH A WHALE
Anna Samo
08:20
Njemačka/GERMANY
INTERNAL
Matt DombrowskI, Scott F. Hall
01:45
SAD/USA
PSYCHOPHONIC
Aline Romero
00:42
Španija/Spain
FOREIGN EXCHANGE
Corrie Francis Parks
05:45
SAD/USA
THE JOURNEY WITH
Yo Kohatsu
03:30
Japan
AILIN ON THE MOON
Claudia Ruiz
05:00
Argentina
27.06.2021. | Nedjelja | 20:00h
BEYOND THE LINE
Jinuk Choi
03:16
SAD/USA
CHASING STARS
Laura Aldofredi
02:21
Nizozemska/Netherlands
THE TREE HAS BEEN PLANTED
Irene Blei
06:53
Argentina
HARMONY OF THE WOODS
Mateo Barragán
04:20
Ekvador/Ecuador
THE CHIMNEY SWIFT
Frédéric Schuld
05:00
Njemačka/Germany
TRAVEL BUD
Niall Farrell
02:04
Irska/Ireland
FLOWER AND THE GIRL
Robin Heap
09:19
UK/United Kingdom
THIS SIDE, OTHER SIDE
Lida Fazli
08:51
Iran
JABBERWOCKY
Sjaak Rood
02:15
Nizozemska/Netherlands
URBAN SPHINX
María Lorenzo
04:53
Španija/Spain
PUT A STICK IN IT
Austin Kimmell
04:02
SAD/USA
REVEN OG NISSEN
Yaprak Morali, Are Austnes
08:34
Norveška/Norway
THE ADVENTURES OF GLORIA SCOTT
Matija Pisačić, Tvrtko Rašpolić
15:39
Hrvatska/Croatia
28.06.2021. | Ponedjeljak | 20:00h
LOOP
Marino Guarnieri
03:00
Italija/Italy
AMPHIBIA
Gabriela Orozco Peña
05:35
Meksiko/Mexico
JUST FOR THE RECORD
Vojin Vasović
07:01
Srbija/Canada, Serbia
BEYOND 1984 YEAR
Daniel Zagórski
04:58
Poljska/Poland
THE ECHO OF TIME
Mahmoud Atashi
07:07
Turska/Turkey
GRAB MY HAND: A LETTER TO MY DAD
Camrus Johnson, Pedro Piccinini
05:12
SAD/USA
39° TO THE SHADOW
Eduardo Elli
01:00
Argentina
MOUTHFUL OF WATER
Sim Raud
04:37
Estonija/Estonia
PRAY
Joe Chang
04:32
Kanada/Canada
DORM
Elisabeth Stanis
03:34
SAD/USA
THE MARCH OF THE MISSING
09:43
Marcos Almada
Meksiko/Mexico
COPANION
Jack Walton, Joe Helliwell
03:33
UK/United Kingdom
SOU A TIGRESA
Jairo Neto
03:42
Brazil
29.06.2021. | Utorak | 20:00h
CONVENTILLO
Lucia Horvath
03:40
Argentina
ANGRY DOGS
Shaun Clark
04:30
UK/United Kingdom
IMAGINARY SCENE
Neda Goodarzi
02:23
Iran
A LOT CAN CHANGE BETWEEN HERE AND HERE
Wheeler Winston Dixon
03:31
SAD/USA
ACT OF DEMONSTRATION OF BRILIANCE IN FOUR ACTS
Francesco Rosso
10:50
Estonija/Estonia
WHEN EVERYTHING IS BORN
Pâmela Peregrino
02:31
Brazil
THE ELEVENTH STEP
Maryam Kashkoolinia
10:50
Iran
THANK YOU FOR YOUR TEETH!
George ve Gänæaard, Horia Cucută
02:30
SAD/USA
BROKEN ROOTS SHORT
Asim Tareq, Sarah Elzayat
04:18
Jordan
GRANNY’S ATTIC
Alistair Kerr
07:41
UK/United Kingdom
AUTUMN WINDS, SPRING WINDS AND TWO DOVES
Sadegh Javadi
10:00
Iran
SIGH
Vlad Bolgarin
15:00
Republika Moldavija/Republic of Moldova
HOW MY GRANDMOTHER BECAME A CHAIR
Nicolas Fattouh
09:55
Libanon/Lebanon
MILES TO FLY
Kua Soo Kuan
07:14
Malezija/Malaysia
30.06.2021. | Srijeda | 20:00h
AWKWARD
Nata Metlukh
04:00
SAD/USA
GRANDMA'S PANCAKES
Vykintas Labanauskas, Dominyka Adomaitytė
02:00
Litvanija/Lithuania
MASTER OF LIGHT
Stefan Vogt
01:40
Njemačka/Germany
WEIGHT OF CONSCIOUSNESS
Alemşah Fırat
03:26
UK/United Kingdom
REAL HUMAN BEING
Anna Samo, Michaela Müller
04:43
SAD/USA
SOMETHING WITCHY
Arielle Demilecamps
06:34
Norveška/Norway
LITTLE FOREST
Paulina Muratore
08:.00
Argentina
FATA MORGANA
Daniella Bokor, Leanna Berkovitch
11:04
Izrael/Israel
SOMETHING BORROWED
Micky Wozny
08:00
UK/United Kingdom
NESTLING
Marat Narimanov
06:00
Rusija/Russia
PAINTING BY NUMBERS
Radheya Jegatheva
04:00
Australija/Australia
A CAT CALLED JAM
Lorraine Lordan
08:10
Irska/Ireland
OM
Gabriela Fernández
03:15
Argentina
AFTERIMAGE
Antonis Doussias
9:20
Grčka/Greece
ANOTHER YOU
Yiran Qiao
04:45
SAD/USA
ONLY A CHILD
Simone Giampaolo
6:00
Švicarska/Switzerland
NATURAL SELECTION
Aleta Rajič
10:00
BiH/B&H
JUST BETWEEN US
Petra Balekić
10:50
Hrvatska/Croatia
Natjecateljski studentski program / Raspored projekcija
2021 Neum Animated Film Festival
27.06.2021. | Nedjelja | 18:00h
DEAR FOREST
C.Eyheramendy, S.imon Duclos, P. Gregoire, L. Roche, I. Boumeftah
05:04
Francuska/France
CORPSELAND
Yang Liu
06:35
Francuska/France
I MISS YOU
Zhao, Jun-Yu
06:08
Tajvan/Taiwan
I WANT A SUN IN MY POCKET
Yang Liu
04:18
Kosta Rika/Costa Rica
QUARANTINED
Holly Rumble
03:00
Australija/Australia
MY TAGALONG
Jerry Wang
06:40
Kanada/Canada
KURT
Matthias Kirchner
05:11
Njemačka/Germany
THE FOX OF THE PALMGROVE
Divakar Sakkarapani Kuppan
08:56
Indija/India
BLACK SIGN
Cecilia Causse
05:22
Francuska/France
THE ORGANIZED LIFE
Patrick Yu Wang
02:29
SAD/USA
FEELING BLUES
A. Massad, N. Lipari, M. Morgante, M.L. Bitsou, G. C.Mezeray
5:11
Francuska/France
29.06.2021. | Utorak | 18:00h
CROACH
Agustín Touriño, Matias Deon
13:20
Argentina
QUOI QU'IL ARRIVE
Mathilde Cotillon
05:50
Francuska/France
PORTRAIT OF A WOMAN
Natalia Durszewicz
04:50
Poljska/Poland
TO BE A GOAT
Milda Kargaudaitė
04:01
UK/United Kingdom
THE MORNING BAKE
Logan Wong
03:15
SAD/USA
BEHIND CLOSED SHUTTERS
Miha Reja
03:07
Slovenija/Slovenia
BABBLE BUBBLE FILM
Richan Li
03:46
SAD/USA
ALLEGRO, MA NON TROPPO
Maria Scutaru
01:00
Rumunija/Romania
MIME YOUR MANNERS
Kate Namowicz, Skyler Porras
03:20
SAD/USA
THROUGH THE EYES OF YOU
Laura van der Zee
03:30
Nizozemska/Netherland
OUTGROW
O.Yao, M.Vitale, D.Mani B.Meyer, A.Yun, H. Yun K.Yu,W.Leung
03:32
SAD/USA
CLUMSY EFFORTS
Leon Aksin
04:35
Hrvatska/Croatia
100,000 ACRES OF PINE
Jennifer Alice
07:00
Danska/Denmark
30.06.2021. | Srijeda | 18:00h
A FLEA IN A JAR
Vicky Carr
02:50
UK/United Kingdom
TOUCHÉ
Sofja Gorelova
03:47
Estonija/Estonia
ST GEORGE AND THE DRAGON
Gus Kearns
02:49
UK/United Kingdom
CASTAWAY
R.B.-Bierne, V.Carrette,S.Fabbri,M.Gauthier,M.Lopez,L.Perdrix , F.A.Victor
06:00
Francuska/France
LE ROI TULIPE
C.Chapart, A. Dejean, D.Douaud, F. Duramé, A. Rioux, A. Rousseau
06:00
Francuska/France
LES SOEURS GRINGUETTE
R.Magnat, A.Chantre, A.Lebrun,L.Grandin,EPrats,R.Dodo,L.Giraud
06:00
Francuska/France
STRANDED
A.A.Zamora, A.Durez,Q.Garaud,M.Salvatore, F.Sanglard, T.S.Ipiens, A.Tregouet
06:00
Francuska/France
THIS IS ONLY GETTING WORSE
Michael Negari, Eran Luzon
07:36
Izrael/Israel
STUCK TOGETHER
Maša Avramović
04:11
Srbija/Serbia
EXPERIMENT
G.Heussler, Y.Kacprzak, M.Wiriath
05:36
Francuska/France
LE CRI
C.Chouisnard, B.Leclerc, J.Parasote, A.Segura-Diaz
05:56
Francuska/France
THE EDGE
Zaide Kutay, Géraldine Cammisar
07:23
Švicarska/Switzerland
Panorama program/ Raspored projekcija
2021 Neum Animated Film Festival
26.06.2021. | Subota | 16:00h
MOTHER FIGURE
Chang, Chia-Tse
14:23
Tajvan/Taiwan
IT STARTS WITH
Laura N-Tamara
02:40
UK/United Kingdom
STRENGTH TEST
Liu Yixuan, Jin Lilai, Shen Leyi
03:44
Kina/China
CARRIED AWAY
E.Fagnère, M.Carrier, J.Cayrol, A.Trusz, J.B.Escary
05:04
Francuska/France
STAR
Amy Sun
06:05
SAD/USA
Far Isle
Aline Schoch
07:30
Irska/Ireland
Megamall
Laura N-Tamara
04:20
Švicarska_Switzerland
Forever
Mitch McGlocklin
07:25
SAD/USA
RETINA
Victor Rosalino
04:57
Brazil
FLY WITH ME
Leebeom
01:20
Republika Koreja/Republic of Korea
PEA CHILDREN
Dace Riduze
14:00
Latvija/Latvia
27.06.2021. | Nedjelja | 16:00h
DANCE IN A METAPHYSICAL
Hojin Jung
03:30
SAD/USA
SCHOOL OF DEVELOPMENT
Anastasiya Sokolova
02:35
Rusija/Russia
BEYOND THE TREES
P.ierre Burgoni, J.Baudé, J.Bijjou, C. Ni
05:04
Francuska/France
MECHANICAL LULLABY
F.Blondeau, L. Gaudin, L.Hoarau, L.Keuk, S. Reichel, C. Zamozik
04:16
Francuska/France
SHIP
Dayang Chen
2:20
Kina/China
RESCUE MASTER TANG
Adam Juang
14:50
Tajvan/Taivan
SUPER GRANDMA
Isabella Spadone
02:28
SAD/USA
ENCORE
OH Ji-Hye
08:31
Republika Koreja/Republic of Korea
DUETO
Edgardo Baudrit Truque
05:40
Kosta Rika/Costa Rica
OVERNIGHT
Chenglin Xie
07:00
SAD/USA
JUNG & RESTLESS
Joanna Gonzalez
06:00
SAD/USA
LOUIS’ SHOES
Théo Jamin, Kayu Leung, Marion Philippe, Jean-Géraud Blanc
05:18
Francuska/France
28.06.2021. | Ponedjeljak | 16:00h
EMPTINESS
Eduardo Gallardo
09:130
Meksiko/Mexico
SUTO
Sovan Dutta
04:00
Indija/India
The Robot Child
Andrea Osorio
05:40
Paragvaj/Paraguay
THE N.A.P.
Adolfo di Molfetta
08:15
Italija/Italy
ON
Jelena Sinik
02:05
Australija/Austaralia
THE TREE OF LOST SOULS
Laura Zamora
15:00
Španija/Spain
A NIGHT IN THE MOVIES
Julissa Padilla
03:10
SAD/USA
RHINO
Bethany Powell
03:18
UK/United Kingdom
CHAPTER 1: THE CALL
Jvlie Ganem
03:12
Meksiko/Mexico
FACE YOUR FOOTPRINT
Chike Okeke
04:15
UK/United Kingdom
GRAVEDAD
Matisse Gonzalez
10:30
Njemačka_Germany
Table
Joao Fazenda
10:08
Portugal
29.06.2021. | Utorak | 16:00h
THE NEEDLE
Ceylan Beyoglu
09:00
Njemačka/Germany
CRITICAL LINE
Vicente Mallols
03:31
Španija/Spain
CREATIVE MIND
Mahdi Barqzadegan
02:23
Iran
THE FLYING HANDS
Giovanni Meola
08:00
Italija/Italy
SSYBA
E.Lepuil, E.lsa Mailhan, O.Pourre, J.ade Ribeiro,T. Samazan, L. Vallex
04:30
Francuska/France
AMELIA & SATURNIN
Daniel Zagórski
15:00
Poljska/Poland
SUGAR - A BITTERSWEET JOURNEY
Ilya Landshut
07:31
Njemačka/Germany
THE ROTATION
Hazhir As’adi
07:00
Iran
The Nose
Hamideh Teymuri
06:18
Iran
OUT
Monica Scanlan
04:13
UK/United Kingdom
FOR YOU
L. Anki, L.Clemenceau, A. Gessoum, O. Tapia, K. Michaux
04:16
Francuska/France
World What's Made of?
Goran Fazil, Dzevad Vrabac
04:19
BiH/B&H
SPROUT
Pierre Julien Fieux
04:15
Francuska/France
30.06.2021. | Srijeda | 16:00h
REGRETS
Tamara Majkić
05:00
Srbija/Serbia
A LITTLE MAN IN A BIG COAT
Milo Bešovič. Miloš Prodanović
07:00
Crna Gora/Montenegro
SYMBIOSIS
Katarina Milin
04:38
Srbija/Serbia
YOU ARE NOT A KIWI
Maria Saveleva
05:31
Estonija/Estonia
BAREFOOT BUDDHA
Xue Feng
09:18
Kina/China
A MYSTERIOUS HAT
Dy Yen Ting
04:09
Tajvan/Taiwan
NEIGHBORS
Netunaeva Alexsandra, O Khe Yn
04:55
Rusija/Russia
CYBERCHONDRIA
Safeer Manzoor
04:11
Pakistan
OUIC OUIC
Pol Bourdellon
06:27
Belgija/Belgium
HAUNTED
Tommaso Bottaro, Federico Valle
06:00
Italija/Italy
THE STARKEEPER
Callum Harwood
03:08
UK/United Kingdom
NARCISSUS
Jiayi Liu
04:22
Kina/China
EVOLUTION
Daria Gordeeva
02:30
Rusija/Russia
THE RED STRING
Alexandra Fuscas
04:45
Rumunija/Romania
Plakat Naff 2022

Katalog Naff 2022
Neum Animated Film Festival is Copyright © 2006 - 2022 KAN. All rights reserved. This site is powered by GCR production.