NAFF / Neum Animated Film Festival
Nakon dvije pandemijske godine, svečano otvoreno 17. izdanje NAFF-a 2022 Neum Animated Film Festival

Na prepunoj terasi hotela Sunce u subotu 27. kolovoza svečano je otvoren Međunarodni festival animiranog filma NAFF 2022. Nastupom Neumskih mažoretkinja počeo je svečani program, koji je dalje nastavljen uz prigodna obraćanja partnera i prijatelja Festivala, te muzički predah Ženske klape Kolajna Komin. Zadovoljstvo što se nakon dvije godina održavanja Festivala online, konačno svi ljubitelji animacije mogu 'uživo' sresti u Neumu nije krila ni Rajna Raič, ispred Udruge mladih KAN koja je ujedno i organizator NAFF-a. ''Ni protekle dvije godine svijet animacije nije mirovao, bio je vrijedan. Stvarali su nova umjetnička djela, nove crtiće a mi iz Udruge mladih KAN smo vam i ove godine, kao i prethodnih 16. pripremili samo ono najbolje.Kao što ćete se i sami moći uvjeriti, animirani filmovi nisu samo crtići, to su filmovi sa ozbiljnim društvenim, političkim i životnim temama koje se tiču svih nas'', istaknula je Rajič u obraćanju prisutnima.

Dragan Jurković, načelnik Općine Neum kazao je kako je ''prvi put na NAFF-u kao načelnik'', te da će Općina i ubuduće nastaviti podržavati sve ono što su organizatori trudom i radom stvarali godinama.
Plakat Naff 2022

Katalog Naff 2022Neum Animated Film Festival is Copyright © 2006 - 2022 KAN. All rights reserved. This site is powered by GCR production.